4 Adımda Netkasam ile İşinizi Kolaylaştırın

Bundan 5 – 6 yıl öncesine kadar bulut muhasebe yazılımı bulmak oldukça zordu. E-faturaya geçilen zamanla birlikte her şey çok daha hızlandı ve bugün bütün ödemeler, vergi, finans ve muhasebe işleri artık dijitalde yerini aldı bile.

Bulut muhasebe sistemleri olmadan önce muhasebe kayıtları bir masaüstü bilgisayarda saklanıyordu. Günlük defter tutmayı yönetmek için birinin ofiste işlemleri kaydetmesi, faturaları ödemesi ve müşterilere fatura kesmesi gerekiyordu.

Büyük işletmeler finansal ve muhasebe işlemleri yapması için muhasebe birimleri kurarken küçük işletmeler ise dışarıdan muhasebe ya da mali müşavir hizmeti alıyorlar. Her halükârda o zamanlarda finansal kayıtlar ve gerçek bir düzen için yüksek maliyetli yazılımlar kullanmaları gerekiyordu.

Bulut muhasebe sistemlerinin gelişimi sonrası herkesin işini kolaylaştırdığı bir yazılıma sahip olmak artık dünden daha kolay! NetKasam sayesinde firmalar ihtiyacı olan tüm finansal ve mali işleri kolaylıkla halledebiliyor, uygun fiyatlara üst seviye bir bulut muhasebe sistemine sahip olabiliyorlar.

NetKasam sadece küçük işletme sahipleri için değil mali müşavirler ve vergi uzmanları içinde büyük bir devrim yarattı. Şimdi NetKasam özelinde bulut muhasebe sistemlerinin gününüzü kolaylaştıran 4 harika özelliğine göz atacağız.

İş Giderlerinizi Kolayca Kaydedin

Cüzdanınız, arabanızın torpido gözü ya da çantanız makbuzlar, dekontlar ve faturalarla dolu mu? Peki bunlardan kaç tanesi vergi beyannamenize eklenecek ya da hiç görülmeden çöpe mi gidecek? Eğer harcamalarınız gerçekleştikçe kaydetmezseniz, vergi beyannamelerini hazırlama dönemi yaklaştığında bu belgelerin izini bulmak hiçte kolay olmayabilir.

NetKasam, işletme harcamalarını kolayca takip etmenizi sağlar. Ayrıca işletme kredi kartınıza veya çek hesabınıza bağlanabilme özelliği sayesinde yapılan işlemler gerçekleştikçe otomatik olarak size ait olan alana kaydedebilirsiniz.

Her Zaman Güncel Yazılım

Eskiden muhasebe yazılımları, pahalı bir yazılım paketi satın almayı ve bir bilgisayara yüklemeyi içeren bir hizmet anlayışına sahipti. Her yıl yeni bir sürüm çıktığında, küçük işletme sahipleri ya bunun için bütçe ayırıyor ya da yazılımın eski ve çoğu zaman desteklenmeyen bir sürümüyle çalışmaya devam ediyorlardı.

NetKasam, yazılım yükseltme sürecini gerçekten basitleştirdi. Artık yazılım yükleme, yeni sürümlere güncelleme veya verileri yedekleme konusunda endişelenmenize gerek yok. Yazılıma web tarayıcısı üzerinden kolayca erişir, yazılımın işleyişinden sorumlu olan tüm ekip 7/24 yazılım üzerinde sürekli geliştirme, bakım ve sorun giderme üzerine çalışır. Tabi ki doğal olarak tüm bu süreçler, uygulama ve yazılım uygun bir aylık ücretlendirme ile size sunulur. Eski yazılımlardan çok farklı olan NetKasam’ın uygun fiyatlarına göz atmak için hemen tıklayın >>

Sadece Fiziksel İşletmeler Değil Dijital İşletmeleri de Düşünür

NetKasam, tüm küçük ve büyük ölçekli işletmelerin finansal, mali ve vergisel kayıtları için ayrıntılı bir bulut muhasebe yazılımıdır. Sadece fiziksel işletmeler için değil, günümüzün en popüler alanlarından birisi olan dijital işletmeler için de düşünülmüş birçok özelliğe sahiptir.

Online satış, pazaryeri entegrasyonu (n11, hepsiburada, gittigidiyor, vb.), E-fatura, E-ticaret entegrasyonu, mağaza satış ekranı, kargo entegrasyonu ve sipariş yönetimi gibi özellikleri sayesinde dijital işletmelerin tüm finansal ve operasyonel eksikliklerini çok uygun fiyatlarla tamamlıyor.

NetKasam’ın uygun özelliklerine göz atmak için tıklayın >>

Kolay İşleyiş, Esnek İş Birliği ve Hızlı Sonuç Alabilme

NetKasam, muhasebeciniz ya da mali müşavirinizin istediği vergi dökümanlarını ve evraklarını paylaşmanızı hızlandırır. Daha kaliteli ve daha düzenli bildirimler sayesinde sizinle iş birliği yapan tüm paydaşlarınıza karşı sorumluluklarınızı üst düzeyde yerine getirebilme esnekliğine sahip olursunuz.

Bunu en iyi şekilde bir örnek vererek açıklayalım;

Yeni bir ekipmana yatırım yapmayı düşünen bir inşaat firması olduğunuzu varsayalım. Leasing yöntemi ile kiralamalı mısınız? Yoksa satın mı almalı sınız? Aylık ödemeler nakit akışıyla ilgili bir soruna neden olur mu? Vergileriniz üzerindeki etkisi ne olacak? Eski masaüstü muhasebe yazılımını kullanarak, durumu açıklamak için muhtemelen muhasebecinizi arayacaksınız. Muhasebeciniz sizden yılın başından bugüne kadar olan mali bilgilerinizi göndermenizi isteyecektir. Burada biraz duralım. Çünkü anlatması bile oldukça zaman kaybı yaratacak ve bu iş akışı uzayıp gidecektir.

Şimdi, bu senaryonun NetKasam ile nasıl sonuçlanacağını düşünelim. Muhasebeciyi aradığınızda, siz telefondayken yazılıma giriş yapabilir, bilgilerinize hızlıca bakabilir ve yılın başından bugüne kadar ki net gelirinizi hemen görebilir. Bazı kolaylıklara erişme şansı bulduktan sonra muhtemelen sizi yine de aramak zorunda kalacaklardır, ancak işlem günler yerine saatler sürecektir.

NetKasam sayesinde işinizin işleyişini hızlandırır, bütün verileriniz ve kayıtlarınız bulutta güvenle saklanır ve en önemlisi bütün finansal ve mali ihtiyaçlarınızı dakikalar içerisinde ayrıntılı bir güncellikle görebilirsiniz.


Diğer Yazılar
Bizden Bilgi Almak için
Formu Doldurun
NeKasam'ın sunduğu gelişmiş çözümler hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen formu doldurun.
Teşekkür ederiz! Başvurunuz alındı!
Eyvah! Formu gönderirken bir şeyler yanlış gitti.