Bulut Muhasebe Sisteminin Çağ Atlatan Özellikleri – 3

Muhasebede bulut teknolojisi, kolay ve pratik prensiplerinin yanında birçok hizmeti de beraberinde getirmektedir. Bulut muhasebe sisteminin en çarpıcı özellikleri sunulan diğer hizmetlerle ortaya çıkarken yazı dizimiz son parçası ile bulut muhasebeye geçmek için bir an önce hareket etmeniz gerektiğini gözler önüne seriyor.

Bulut teknolojisinin çalışma prensiplerini benimsemiş olan bulut muhasebe uygulamaları, pazar yeri entegrasyonundan stok, fatura ve cari hesap takibine, sanal postan şube ve depo yönetimine dek birçok özelliği de beraberinde getirmiştir. Aynı zamanda pandeminin daha da önemli bir noktaya taşıdığı e-ticaret sektörüne dair fonksiyonlar da barındıran NetKasam Bulut Muhasebe hizmeti, muhasebeciler ve işletme sahipleri adına devrim niteliğinde olan yenilikleriyle işletmenize büyük kolaylıklar sağlama amacıyla sunulmaktadır.

Pazar Yeri Entegrasyonu Artık Çok Kolay!

NetKasam Bulut Muhasebe yazılımı, pazar yeri siparişlerinizi tek ekrandan yönetebilme özelliği sayesinde Trendyol, Hepsiburada N11, GittiGidiyor ve Morhipo siteleriyle entegrasyon sağlamanızı ve bu sitelerdeki ürün yönetiminizi tek panelde topladı. NetKasam ’ın gelişmiş altyapısı bütün siparişlerinizi pazar yeri panelinizde görmenizi sağlarken ürünlerinizi çalışıyor olduğunuz pazar yeri sitelerine gönderebilmenizin yanı sıra kampanya ve ıskonto yönetimini tek panelden sağlayabilmenize de imkân verir. NetKasam Bulut Muhasebe hizmetlerinin sunduğu kargo entegrasyonu sayesinde hem dışarıdan aldığınız siparişleri hem de pazar yeri sitelerinden gelen siparişleri kargo şirketine otomatik olarak aktarabilirsiniz.

Stok Verilerinizi Kolayca Aktarın

NetKasam Bulut Muhasebe yazılımı, gelişmiş stok ve depo altyapısı sayesinde kullanıyor olduğunuz muhasebe yazılımından verilerinizi Excel aracılığı ile bulut muhasebe sistemine taşımanızı sağlamaktadır. Bulut muhasebe yazılımında bulunan varyant yönetimi ürün varyantlarınızın durumu ile ilgili bilgi verirken kritik stok raporu sayesinde işinizin aksamamasını ve müşterilerinizin daima istediği ürünü bulabilmesine imkân sağlamaktadır.

Fatura ve Cari Hesap Takibi

NetKasam Bulut Muhasebe yazılımı, faturalarınızı hızlı bir biçimde oluşturarak bir şablon üzerinden bu işlemi istediğiniz zaman tekrarlama imkânı sunmaktadır. Aynı zamanda toplu fatura yazdırma, fatura hatırlatma gibi özelliklerin bulunduğu bu noktada faturalarınızı farklı para birimleriyle oluşturma imkânınız dahi bulunmaktadır. Ayrıca cari hesap takibi sistemi sayesinde tek tuşla mutabakat mektuplarınızı gönderebilmek, düzenli hatırlatmalar neticesinde kolay tahsilat yapabilmek ve hızlı rapor sistemi sayesinde şirketinizle ilgili detayları hızlı bir biçimde öğrenebilmek sizin elinizde.

Sanal Pos ile Online Tahsilat

Eğer size ait bir vergi levhası varsa 3D Secure altyapısı sayesinde son derece güvenli bir biçimde online tahsilat yapabilirsiniz. NetKasam Sanal Pos tüm kartlar için tek çekim imkanı sunarken birçok kredi kartına da taksit imkânı sunmaktadır. Gerçekleştirilen işlemlerin 7 gün sonraki zaman diliminde yer alan ilk iş gününde banka hesabınıza gönderiminin sağlanması da Sanal Pos’un avantajlarındandır. Hızlı tahsilat prensipleri, pratik ve gelişmiş sistemler aracılığı ile hayata geçirilmiş ve muhasebe işlemlerinin kolay bir biçimde sunulmuştur.

Şube ve Depo Yönetimini Tek Panelde Gerçekleştirin

Şube ve depo yönetiminizi tek bir merkezden yönetme imkânı sunan NetKasam, raporlarınızı ve istatistiklerinizi rahat bir biçimde görüntülemenizi sağlar. Ayrıca kullanıcıları istediğiniz depoya veya şubeye atayarak sorumluluk alanlarını belirlemek de bu panel sayesinde çok kolay.

E-Fatura ile Faturalama Giderlerinizi Azaltın

Kolay ve hızlı bir süreç neticesinde posta masrafından kurtulup e-Fatura avantajlarından faydalanabilirsiniz. Bulut teknolojinin sunduğu güvenli altyapı faturalarınızı ayrıca arşivleme zahmetinden kaçınabilmenizi sağlar. Hızlı teslimat ve hızlı tahsilat imkânı sunan e-Fatura, çevre dostu olması sebebiyle sürdürebilir dünyanın gerekliliklerinden birisi olarak görülmektedir.

Çek ve Senet Yönetimi Artık Çok Kolay

NetKasam Çek ve Senet modülü sayesinde piyasa ihtiyaçlarına göre doğacak bütün aksiyonların gerekliliklerini hızlı bir biçimde karşılayabilecek, müşteri risk yönetiminizi de bu modül sayesinde pratik yöntemlerle sağlayabileceksiniz. Çek ve Senet modülü ayrıca müşteri risk yönetiminizi konforlu ve doğru bir biçimde gerçekleştirme imkânı sunmaktadır. Çek ve senetlerinizle ilgili raporları görüntüleyebileceğiniz bu panel hızlı senet oluşturmak gibi birçok yenilikle birlikte NetKasam Bulut Muhasebe sisteminde sizleri bekliyor.

Mağaza Satış Ekranını Keşfedin!

NetKasam’ın hızlı ve pratik mağaza satış ekranı sayesinde eğitim gerekmeksizin güvenli bir biçimde satışlarınızı yönetebilirsiniz. Personellerinize üst düzey bir kullanıcı deneyimi sunan NetKasam Bulut Muhasebe yazılımı özel tarih veya kategorileri göz önünde bulundurarak kampanya yönetimi yapmanızı sağlamaktadır. NetKasam tarafından sunulan Bulut Muhasebe ayrıcalıklarını değerlendirmek için hemen harekete geçin!

Bu yazı dizimizin diğer bölümlerine aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Bulut Muhasebe Sisteminin Çağ Atlatan Özellikleri – I

Bulut Muhasebe Sisteminin Çağ Atlatan Özellikleri – II

Diğer Yazılar
Bizden Bilgi Almak için
Formu Doldurun
NeKasam'ın sunduğu gelişmiş çözümler hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen formu doldurun.
Teşekkür ederiz! Başvurunuz alındı!
Eyvah! Formu gönderirken bir şeyler yanlış gitti.