Deneme Süresi Sonunda Girdiğim Veriler Silinir mi?
Cevap
Hayır, Deneme süreniz sonunda verileriniz silinmeyecektir. Deneme süresi boyunca sisteme girdiğiniz veriler üç ay boyunca sistemde kalır, üç ay sonunda abonelik başlatılmaz ise veriler tamamen silinir. Siz dilerseniz hesabım sayfasından deneme süresi boyunca oluşturduğunuz verilerin tümünü tek seferde silebilirsiniz.
İlgili sayfalar